סלט קוויאר אדום

אופן הכנה:

  1. לבשל את האורז עד שיהיה מוכן, להעביר למסננת ולשטוף במים קרים.
  2. לחתוך את הביצים, הבצל והסלמון לקוביות קטנות.
  3. את כל המרכיבים הנ"ל יש לערבב עם מיונז.
  4. להניח את עלי החסה על צלחת, להניח מעליהם את הסלט ולפזר מלמעלה את הקוויאר.
  5. הסלט הוא מדהים ביופיו ובטעמו.

מצרכים:

  • 120 גר' קוויאר אדום "סודות האוקיינוס"
  • 100 גר' אורז
  • 5 ביצים קשות
  • סלמון במליחות מעודנת
  • 1 בצל אדום
  • חסה
  • מיונז